Wittenhorst

Zoeken | Contact

Aanmelden vrijwilligersavond 7 juni 2024

Aanmelden vrijwilligersavond 7 juni 2024

30 april 2024

Wittenhorst vrijwilligers, jullie zijn goud waard! Na weer een jaar vol inzet op en naast het veld, is het tijd om onze onmisbare clubhelden in het zonnetje te zetten. Jullie zijn de spil van de club, die met beide benen stevig op de Nederlandse bodem staan en altijd klaarstaan om de mouwen op te stropen. Jullie inzet is als de wind in de zeilen van een Hollands schip; zonder jullie zouden we nergens zijn. Daarom zeggen we hartelijk dank en nodigen we jullie uit voor een speciale avond.

Op vrijdagavond 7 juni vanaf 19:00 uur opent het Parkhotel haar deuren voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan Wittenhorst. Voel je niet als een vis op het droge, maar als een vis in het water op deze oer-Hollandse avond. Het thema dit jaar spreekt boekdelen: Nederland. Trek je oranje shirt maar uit de kast, hoewel dat geen must is. We kijken uit naar een avond gevuld met gezelligheid, waarin we jullie, onze topvrijwilligers, in het zonnetje zetten. Zijn jullie klaar om te feesten alsof het Koningsdag is?

Wat kun je verwachten op deze typisch Nederlandse vrijwilligersavond?

  • Heerlijk Hollands eten en drinken; misschien wel stamppot of oerhollandse bitterballen en natuurlijk een goed glas bier of jenever.
  • Muziek verzorgd door Christ Coppens, de zingende slager, die ons trakteert op het beste van Nederlandse bodem;
  • Neem je partner mee; hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
  • De avond wordt aangekleed in rood-wit-blauw en oranje, om de sfeer van ons kikkerlandje te ademen.
  • De Erevrijwilliger van 2024 wordt bekendgemaakt. Wie volgt Huub Cox op als het oranje bovenaan staat?
  • Jubilarissen krijgen een speciale vermelding, want trouwe dienst is iets om trots op te zijn in onze gemeenschap.
  • Aanmelden kan tot en met 31 mei via het onderstaande formulier.

We kunnen niet wachten om deze avond samen met jullie te beleven. We hopen dat jullie net zoveel zin hebben in deze oer-Hollandse avond als wij. Laat zien dat je erbij bent en meld je aan!

Maak je klaar voor een avond vol Nederlandse gezelligheid, muziek en tradities. Wij zien ernaar uit om met jullie te proosten op onze gemeenschappelijke successen. Tot dan!